Égi Internet


A Bert Hellinger nevéhez fűződő módszer a Morfogenetikus Mezővel dolgozik, amit Családi Léleknek is nevezünk. Számos állatkísérlet igazolta már ennek a Tudáshálónak a létezését és a kvantumfizikában is ismert ez a jelenség. Agyunk valójában antennaként működik, az információk nagy részét nem tárolja, hanem lehívja a Mezőből.

20-30 évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy ha van egy kérdésünk, akkor csak beírjuk az internetes böngészőprogramba és pár másodperc alatt megkapjuk a választ. Az archívumokban akár évtizedekkel korábbi adatokra is rákereshetünk és az egész világ elérhető. Ma már mobiltelefonnal is internetezhetünk, vezeték sem szükséges hozzá.

A családállítás hasonló elven működik, az információt a “Családi Internetről ”kapjuk meg. Problémáink gyökere sok esetben a családi hálóhoz kötődik - családtagjaink, felmenőink életéből veszünk át tudattalanul viselkedésmintákat - mintha a programokban egy ősünk nevén bejelentkezve próbálnánk élni az ő életét.

A sok “Családi Internet” egy nagy közösnek a része és minden “felhasználó” összekapcsolódik. A Lélek szintjén nagyon erős kötődés van a családtagok között több generációra visszamenőleg. Múltbéli tragédiák, nehéz sorsok ismétlődhetnek mintaszerűen generációkon át, egészen addig amíg ezek feloldásra nem kerülnek.

Ezek a traumák energetikai blokként rakódnak le bennünk, a gerinc mellett „kéményként” végigfutó energiavezetékben, amit a tibetiek nadinak neveznek A családállítás lényegében a „lélek kéményseprője”, az oldás során ezek a lerakódások tisztulnak ki. Így kandallónkban a szeretet tüze ismét lángra lobbanhat. A tüzet pedig a szüleinktől és felmenőinktől érkező életerő, mint éltető oxigén táplálja.