“TTT” Titkárnők Titkos Társasága


Volt egy álmom... Régóta próbálják a titkosszolgálatok kifejleszteni az igazságszérumot, amitől a foglyul ejtett delikvens megnyílik vallatóinak és felfedi titkait. Egy svájci laboratóriumban készült el az a szer, ami felébreszti a lelkiismeretet. A színtelen és szagtalan folyadék italba keverve, a bőrön keresztül vagy belélegezve is kifejti tartós hatását. Az anyagról a titkosszolgálatokon kívül valószínűleg nem szerzett volna tudomást a világ, ha a professzor nem teszteli le a szer hatását a saját bőrén, mint Albert Hofmann, az LSD feltalálója.

Mindössze egy cseppet fogyasztott el a professzor vízbe keverve, de a hatás már pár óra után érezhető volt: „Mintha csak a lelkiismeretem hangja szólalt volna meg és arra figyelmeztetett, hogy jó célokra fordítsam a találmányomat. Eddigi éltem filmként pergett le a szemem előtt. Minden rossz szándékú cselekedetem és ártó gondolatom megmutatkozott. Mélységes megbánást éreztem.” Azonnal magához hívatta a titkárnőjét és a több liternyi szert tartalmazó tégelyt a kezébe nyomta. „Küldje ezt el olyan embereknek, akikben megbízhat. Levélpapírokra csepegtesse és minél több országba juttassa el teljes titokban!”

A titkárnő egy közösségi oldalon kezdte el szervezni az akciót, a csoportnak a „TTT” ( Titkárnők Titkos Társasága) nevet adta . Levelek százait adta postára magas beosztású vállalatvezetők, tudósok, politikusok mellett dolgozó titkárnő ismerőseinek. Levélben látta el őket az instrukciókkal, a csoport napról napra bővült. A mit sem sejtő főnökök levélolvasás közben lélegezték be lelkiismeret hangját felébresztő szert.

Hamarosan rendkívüli hírek jelentek meg a médiában. Ismert politikusok tettek nyilvánosság előtt beismerő vallomásokat eltulajdonított milliárdokról. Off-shore fantomcégek számláiról hatalmas összegű utalások érkeztek segélyszervezetekhez. A „Senki sem maradhat fedél nélkül” program keretében hajléktalanoknak épültek bérlakások. „Jóvá szeretném tenni azokat a szörnyűségeket, amiket elkövettem” - zokogta a tévékamerák előtt egy tábornok. Gyógyszerek eltitkolt mellékhatásait ismerték be kutatók, megrendelésre készített hamis tanulmányokról rántották le a leplet. Az életmentő gyógyszereket önköltségi áron juttatták el a rászorulóknak. A világ leggazdagabb emberei vagyonukat szétosztották és iskolák, kórházak százai épültek. Olajcégek kötelezték el magukat a környezetbarát technológia mellett, eltitkolt találmányok kerültek napvilágra. Hadseregek semmisítették meg tömegpusztító fegyvereiket és Afrikába vezényelték ki katonáikat, ahol a napenergia segítségével önellátó gazdaságokat hoztak létre. Népüket egymás ellen uszító vallási vezetők ölelték meg egymást. A kormányok titkosított akták ezreit hozták nyilvánosságra. „Eleget hazudtunk”- nyilatkozták szemlesütve a politikusok. Bankvezérek ismerték be bűnösségüket, kárpótlást kaptak a megtévesztett ügyfelek. Dolgozói tulajdonban levő vállalkozások alakultak, a nyereséget a lakóközösség javára fordították. Önkiszolgáló bioboltok nyíltak becsületkasszával. Eltűntek a reklámok, majd a pénz helyét pontgyűjtő rendszer vette át. A bőség kosarából mindenki szükségletei szerint vehetett.

A szerrel tovább kísérletezett a tudós, ami kiváló víztisztító anyagnak is bizonyult. Mentesítette a szennyezőanyagoktól a csatornavizet, ezért súlyos ivóvízhiánnyal küszködő területeken kezdték el alkalmazni nagy sikerrel. A világ számos vízművében adagolták az ivóvízbe, hamarosan minden háztartásba eljutott. És ekkor felébredtem...